Dijamantske rezne ploce

Za sve vrste električnih mašina za sečenje keramike, granita i sličnih materijala, možemo Vam ponuditi originalne Montolit dijamantske rezne ploče profesionalnog kvaliteta. Bilo da je reč o “suvom” sečenju (brusilice) ili vodeno hlađenom sečenju uz pomoć električnih mašina za keramiku, nadamo se da ćete u našoj ponudi pronaći adekvatno rešenje. Našu kompletnu ponudu diskova za rezanje keramike nije moguće predstaviti na ovom mestu, pa ćemo Vam samo ukazati na najprodavanije i najtraženije modele iz naše široke ponude.

Montolit CT 115 – “Srebrni” dijamantski disk za secenje keramike

Montolit srebrni disk za rezanje keramikeMontolit CT 115 je sigurno jedan od najprodavanijih modela dijamantskih reznih diskova iz naše ponude. Odlikuje se dugim vekom trajanja, može se koristiti i za sečenje “na suvo”, kao i za vodeno hlađeno sečenje. Prečnika je 115 mm, prečnik rupe je 22,2 mm a debljina diska iznosi 1,4 mm. Koristi se za sečenje keramike, granita, mermera i drugih građevinskih materijala.

Montolit CE serija – dijamantski diskovi za vodeno hladjeno secenje

Montolit dijamantski rezni disk Rezne ploče iz ove serije namenjene su isključivo vodeno hlađenom sečenju i ne smeju se koristiti za suvo sečenje. Upotrebljavaju se za sečenje keramike, kamena, granita i mermera. U zavisnosti od prečnika ploče, u ponudi imamo modele od 200, 300 i 350 mm. Prečnik rupe na ploči je 30 mm kod svih modela, ali velika prednost ovih ploča je što se jednostavnim postavljanjem adaptera (prstena) mogu postaviti i na mašine sa osovinom od 25,4 mm (jedan col). Odlikuju se dobrom istrajnošću.

Montolit CPS serija – dijamantski diskovi velike preciznosti

Dijamantski rezni disk za mašinsko rezanje keramikeOva serija Montolit reznih ploča je takođe namenjena isključivo vodeno hlađenom sečenju keramike, kamena, granita i mermera. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji koja se koristi u izradi, ovaj segmentirani dijamantski disk daje izuzetno precizan rez i odlikuje se vrlo dugim vekom trajanja. Iz ponude izdvajamo model Montolit CPS 350, prečnika diska od 350 mm, debljine 2,5 mm i prečnika rupe od 30mm koja se može smanjiti na 25,4 mm postavljanjem prstenastog adaptera.


Ukoliko ste zainteresovani za više detalja ili za cene dijamantskih reznih ploča, molimo Vas da nas kontaktirate preko strane za KONTAKT.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Nas Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!

Novosti i saveti: