Gumeni čekići

Gumeni čekići za keramičare

U našoj ponudi nalaze se dve vrste gumenih čekića za “fino podešavanje” ležišta keramičkih pločica. Svi modeli čekića iz naše ponude su autentične italijanske proizvodnje. Razlikuju se po načinu izrade i masi čekića.

Montolit gumeni čekići

Montolit gumeni čekić za keramičke pločiceMontolit je čuvena italijanska firma koja nam je dobro poznata po proizvodnji Montolit ručnih mašina za sečenje keramike kao i električnih mašina za keramiku. Pored toga, ovaj proizvođač proizvodi širok program alata za keramičare, među kojim se nalaze i gumeni čekići za keramiku.
U našoj prodajnoj ponudi nalaze se dva modela (prema izgledu na slici) koji se razlikuju po masi: 500 grama i 1000 grama (1 kg). Kao što slika pokazuje, čekići su kompletno prekriveni gumom uključujući i drške čekića. To ih čini praktično neuništivim jer su hermetično zatvoreni i otporni na vlagu.

FT gumeni čekići za keramičare sa drvenom drškom

Gumeni čekić za keramičke pločice“FT spa” je još jedna italijanska firma koja se bavi izradom profesionalnih sitnih alata za keramičare. Ukoiko vam više odgovaraju drvene drške za gumeni čekić, ovo je pravi izbor za Vas. U prodajnoj ponudi imamo dva modela FT gumenih čekića koji se razlikuju po masi: 500 grama i 800 grama.

Cene gumenih čekića za keramiku

Za aktuelne cene molimo da nas kontaktirate sa strane za kontakt.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Nas Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!

Novosti i saveti: