Nazubljene gleterice

Nazubljene gleterice za postavljanje keramike

U okviru naše standardne ponude, kod nas možete kupiti nazubljene (zupčaste) gleterice sa okretnom ručkom ili bez okretne ručke. Ove gleterice služe za nanošenje keramičkog lepka i pripremu zidova za postavljanje pločica.

Nazubljena gleterica

 Klasična nazubljena gleterica

Neophodna za pripremu reljefnih površina za postavljanje keramičkih pločica i raspoređivanje lepka.  Poseduje klasičnu fiksiranu ručku koja nema mogućnost rotiranja. Širina zuba je 6×6 mm. Nerđajuća “banana” ručka je izrađena od postojane plastike. Originalna italijanska proizvodnja, firma FT s.p.a. Italy.

Nazubljena rotirajuća gleterica sa okretnm drškom

Nazubljena gleterica za okretnom drškom

Ova gleterica je zgodnan alat koji Vam jako olakšava pristup ćoškovima, zavučenim i neravnim površinama, ali i omogućava brz rad na velikim površinama koje morate prekriti lepkom za pločice. Avaj alat se sastoji se od same nazubljene gleterice i njene ručke koja se rotira za 360°.   Kvalitet je neosporan jer se radi o originalnom proizvodu italijanskog proizvođača FT s.p.a.

Cene nazubljenih gleterica

Molimo da se za upite za cene gleterica javite preko naše kontakt strane.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Nas Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!

Novosti i saveti: