Štitnici za kolena

Štitnici za kolena za keramičare

Bol u kolenima kod keramičaraZnamo da je za svakog keramičara neprijatno da provodi sate i sate na poslu klečeći na tvrdim površinama jer to dovodi do neminovnog bola u kolenima. Već postojeći reumatizam ili lumbago ili ukočenje kičme zajedno sa čestim povredama kolena mogu dobrog majstora keramičara potpuno izbaciti iz radne forme. Zbog toga smo u svoju ponudu uveli i štitnike za kolena za keramičare jer smatramo da malim investiranjem u ličnu zaštitu možete značajno produžiti svoj radni vek.

Sačuvajte svoja kolena!

Zastta kolena za keramicareItalijanski keramičari (a ko bi drugi?) setili su se da zaštite svoja kolena i to bolje od rukometaša i odbojkaša – oni su patentirali kožne jastučiće napunjene gelom koji poništava svaki pritisak tvrde keramike na vaše koleno.
Ovaj proizvod nam dolazi iz italijanske firme “FT s.p.a.” koja je čuvena kako po izradi alata za keramičare, tako i po zaštitnoj opremi koju pravi za sve građevince.

Cene i detalji

Za cene štitnika za kolena molimo da nam se obratite preko strane za kontakt.
Štitnici za kolena za keramičare

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Nas Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!

Novosti i saveti: