Nasa ponuda
1

Rucne masine za secenje keramike

Od ručnih mašina za keramiku možemo Vam ponuditi Sigma i Montolit modele.

Sigma masine

Sigma ručne mašine za keramikuSigma ručne mašine za keramiku su italijanske proizvodnje i sigurno su poznate svakom profesinalnom keramičaru. Jako su rasprostranjene na našem tržištu. U ponudi imamo razne modele dužine sečenja od 53, 63, 75 i 93 cm. Pored toga, možemo Vam ponuditi i rezervne delove za ove mašine. Detaljnije karakteristike molimo pogledajte ovde.

Montolit masine

Montolit ručne mašine za keramikuMontolit je još jedan italijanski proizvođač ručnih mašina za keramiku i ove mašine su nezaobilazan deo naše ponude. U ponudi imamo ukupno 7 različitih modela koji se razlikuju po dužini klupe za sečenje (od 26 do 125 cm). Kod nas možete kupiti i rezervne delove za ove mašine (noževi, lenjiri, ručke…). Više detalja pogledajte na ovoj strani.

2

Elektricne masine za keramiku

Električne mašine za keramikuOvo su vodeno hlađene električne mašine za sečenje keramike sa dijamantskim reznim pločama. Italijanske su proizvodnje i pravi ih firma Montolit. U ponudi imamo dva modela koji koji se razlikuju po maksimalnoj dužini rezanja (90 odnosno 125 cm). Detaljne karakteristike možete videti na ovoj strani.

3

Mehaničke prese za secenje ploca

Prese za sečenje granita, kamena, behatona i tvrde keramikeKoristeći snagu hidraulike, ove ručne prese prave pritisak do 25 tona i sa lakoćom seku najtvrđe građevinske materijale poput granita, behatona, kamena i tvrde keramike. Za video prezentaciju i karakteristike ovih presa posetite stranu sa više detalja.

4

Razni alati za keramicare

Alati za keramičarePogledajte našu ponudu za ostali alat za keramičare: gumeni čekići i fugači, vakumi, prese, keramičke kofe za ispiranje, klješta za keramiku, gleterice, dijamantske rezne ploče… Ukoliko ste zainteresovani posetite stranu sa više detalja.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Nas Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!

Novosti i saveti: