Novo: Dijamantske rezne ploče za keramiku
Mašine za keramiku

Novo: Dijamantske rezne ploče za keramiku

Montolit srebrni disk za rezanje keramikeObzirom da smo u svakodnevnom kontaktu sa našim novim i starim kupcima – keramičarima, došli smo do saznanja da na našem tržištu nedostaju visoko kvalitetni dijamantski diskovi za mašinsko rezanje keramike. Kupci nam se često žale kako “svaki čas” moraju da menjaju oštećene rezne ploče koje inače “kratko traju”. To smo rešili da promenimo i u dogovoru sa našim italijanskim partnerima iz firme “Montolit” od sada u stalnoj ponudi imamo najkvalitetnije originalne italijanske Montolit rezne ploče koje se odlikuju širokim izborom modela i dimenzija (za različite navike i potrebe), izuzetnom istrajnošću i što je jako bitno – preciznošću rezanja. Bilo da su vam dijamantske ploče potrebne za sečenje keramike, mermera, kamena ili granita, bilo da ih stavljate na običnu brusilicu ili profesionalnu kamenorezačku mašinu, bilo da sečete “na suvo” ili sečete vodenim hlađenjem – mi imamo disk za Vas! Pored standardnih modela reznih ploča koje se stavljaju na brusilice, u ponudi imamo i specijalizovane rezne ploče koje je inače teško kupiti kod nas a da budu u kvalitetu… ako znate na šta mislimo.
Ukoliko želite da saznate više tehničkih detalja, molimo Vas da pogledate našu najnoviju ponudu za dijamantske rezne ploče za keramiku.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Naš Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!