Korišćenje specijalnih klješta za tvrdu keramiku
Mašine za keramiku

Korišćenje specijalnih klješta za tvrdu keramiku

Klješta za glaziranu keramiku i mozaikPonekada Vam posao nametne da radite sa najtvrđim tipovima keramike kao što su porcelanska ili glazirana keramika ili pak “mozaik” keramika. Problem u radu postaje još veći kada iz nekog razloga na pločici  morate da režete fine krive linije. Za takve poslove, predlažemo Vam upravo ovaj model klješta  – Montolit 55W.

Ono što na prvi pogled pada u oči je da ova klješta na vrhu poseduju dva rezna točkića. Oštrica na točkićima pruža mogućnost stvaranja maksimalnog pritiska na pločicu sa najmanje uloženog napora. Točkići su napravljeni of volfram-karbida i prekriveni su titanijumskom glazurom. Ovakva izrada točkićima daje izuzetnu čvrstinu i dugotrajnost. Pored toga, točkići su zameljivi jednostavnom procedurom.

Video prezentacija rada sa specijalnim klještima Montolit 55W

Na ovome snimku možete videti kako izgleda rad sa ovim klještima i to prilikom doterivanja pravih i kosih ivica na pločici, rada sa mozaikom i još puno toga.

Ukoliko se keramikom bavite u dekorativnom i umetničkom smislu, pogledajte i ovu figuru konja iz jednog italijanskog kupatila – ona je uz mnogo truda, vremena i talenta napravljena baš uz pomoć ovih specijalnih klješta!

Inače, ovaj model klješta proizvodi čuvena italijanska firma Montolit koja je svetski poznata po izradi alata za keramičare. Ovo nije jedini model klješta za pločice koji vam možemo ponuditi. Sve modele koje imamo u našoj ponudi možete videti na strani klješta za keramiku.

Cene i kontakt:

Montsistem BauPlus doo, Beograd
Telefon: 011/4055-715
Mobilni telefon: 061/278-23-99
Email: montsistem@hfs-serbia.com
Radno vreme: Ponedeljak - Petak, 09-16 h

Naš Facebook:

Pratite nas na Facebook-u
Posredstvom naše Facebook strane možete pratiti novosti u prodaji i povremene akcijske popuste koje dajemo. Hvala za lajk!